O nama

20 godina kontinuirana rada na tržištu nekretnina Gorskog kotara, stavlja našu tvrtku Pilard d.o.o. Rijeka, Internacionalnih brigada 13D i Podružnicu Pilard - nekretnine Gorski kotar, Supilova 20, u red najboljih poznavatelja prilika u prometu nekretnina Gorskog kotara.

2000 godine, odnosno u vrijeme kada je interes za nekretnine Gorskog kotara bio sporadičan, prvi smo otkrili da će autocesta Rijeka-Zagreb donjeti Gorskom kotaru mogućnost za pozitivni životni preokret.

Nedirnuta područja Gorskog kotara, simpatična nenapučena naselja, nenametljiv, samozatajan i vrijedan goranski čovjek i prirodna blagodat Gorskog kotara postali su prava "meka" ne samo za riječane, istrijane, zagrepčane, splićane, već su i poneki stranci brzo prepoznali njegovu ljepotu. Mi smo upravo nekima od njih omogućili da pronađu "svoj kutak mira" , svoju novu životnu sredinu ili pokrenu svoj životni projekt.

"Naše posredovanje" u prometu nekretnina postalo je nešto više od traženja pogodnih nekretnina za naše kupce. Mi smo klijentima, bilo prodavateljima ili kupcima, spremni posvetiti svo vrijeme dok svi sudionici kupoprodaje nekretnina ne budu zadovoljni. Mnogi od njih postali su naši dobri poznanici, a neki i prijatelji, znajući da se i nakon obavljena posla, u nekim drugim prilikama, mogu osloniti na nas.

Tako, i nakom kupnje parcele, znamo preporučiti i pomoći: kako ishoditi dokumentaciju za izgradnju željena objekta, kome se obratiti za gradnju kuće, ograde, uređenje zemljišta, voćnjaka ili... Nastojimo u svemu biti nenametljivi, poštujući izraženu stvaralačku sposobnost naših kupaca, pokušavajući im reći: dobro je poštivati izvorno i tradicionalno, posebno kada je riječ o izgradnji kuće, preferirajući korištenje drva i kamena, kao prevladavajućih elemenata vanjske arhitekture novih ili obnavljanih starih kuća.

Kako bismo našim klijentima i sebi olakšali odluke o kupnji, odnosno prodaji nekretnina, formirali smo "veliku" elektronsku bazu od više stotina nekretnina u našoj ponudi, u kojoj, između ostalog, uz detaljne opise nekretnina, slika, pravnog stausa nekretnina, dajemo i usporedni pregled nekretnina po pojedinim područjima Gorskog kotara, a na našoj web stranici dajemo neke od tih podataka.

 

Spremni smo za vaše želje!

 

Pilard d.o.o.

Internacionalnih brigada 13D

51000 Rijeka

OIB: 52022169390

 

Pilard d.o.o. licencirana je agencija za promet nekretninama i upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Klasa: UP/I-330-01/09-01/312; Ur.br: 526-05-01-01/2-09-2, registarski broj upisa 126/2009 od 10.04.2009.

 

Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti korištenja

Zaštita osobnih podataka

 
Podružnica Delnice Podružnica Delnice 
Slažem se

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza.
Cookie postavke možete podesiti u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda stranice kliknite "Slažem se".