Uvjeti korištenja web stranice

Dobro došli!

U nastavku se nalaze pravila i Uvjeti za korištenje sadržaja na Web stranici https://www.pilard-nekretnine.com (dalje u tekstu: Web stranica). Upoznajte se s pravilima prije početka korištenja stranice kako bismo izbjegli eventualne naknadne nesporazume i pravne posljedice u svezi s time.

Web stranicu pokrenuo je i u vlasništvu je trgovačkog društva Pilard d.o.o., Internacionalnih brigada 13 d, Rijeka, OIB: 52022169390 (dalje u tekstu: mi).

S prvim korištenjem, smatra se da ste u cijelosti i u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima, da ih u potpunosti razumijete i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate Web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Za sva pitanja ili nejasnoće vezane za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na e-mail adresu:

Za vrijeme korištenja i pristupanja Web stranici primjenjuju se navedeni Uvjeti i pravila korištenja, kao i svi pozitivni propisi Republike Hrvatske.

Zadržavamo pravo promjene i modifikacije Uvjeta korištenja ove Web stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave.

 

Članak 1.

Sadržaj Web stranice Web stranica posjetiteljima pruža pristup mnoštvu različitih izvora sadržaja koji uključuju širok spektar tema vezanih prvenstvo uz posredovanje u prometu nekretnina i kupnji i prodaji istih. Zadržavamo pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaj i uvjeta korištenja. Molimo da iste proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Svako vaše naknadno korištenje Web stranice predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene. Na Web stranici omogućavamo vam da pregledavate različite sadržaje stvorene od strane nas i naših suradnika. U potpunosti se odričemo odgovornosti koja može na bilo koji način nastati iz, ili je vezana za korištenje Web stranice, za bilo koje radnje posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na Web stranici, te za bilo kakvu štetu koja može nastati posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Web stranice. Web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze ("linkove") do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba. Mi nemamo nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti za štetu koja bi mogla proizaći posjetitelju ili trećoj osobi od stranica kreiranih od strane trećih osoba.

 

Članak 2.

Korištenje sadržaja Web stranice Korištenje materijala i sadržaja Web stranice dopušteno je samo u osobne svrhe. Posjetiteljima Web stranice NIJE DOPUŠTENO:

1. korištenje sadržaja koji se nalaze na Web-stranici u komercijalne svrhe, što uključuje preuzimanje, reproduciranje, iznajmljivanje, distribuiranje, objavljivanje u javnosti, javno izlaganje i prikazivanje bez našeg prethodnog pisanog odobrenja;

2. korištenje sadržaja koji se nalaze na Web-stranici u svrhe promocije, odnosno oglašavanja bilo kojeg proizvoda ili usluge bez našeg prethodnog pisanog odobrenja; izmjenu, prevođenje, adaptaciju ili bilo koju drugu preradu sadržaja u komercijalne svrhe bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

3. objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjena sadržaja kojima se vrši povreda tuđeg autorskog prava i srodnih prava te drugih prava intelektualnog vlasništva, neovlašteno otkrivaju podaci koji predstavljaju poslovnu ili drugu tajnu, osobni podaci treće osobe ili se vrijeđa pravo na osobnost treće osobe;

 

Članak 3.

Prava intelektualnog vlasništva Autorskih prava i srodna prava te drugih prava intelektualnog vlasništva na ovoj Web stranici zaštićena su sukladno Zakonu o autorskim pravima i srodnim pravima (NN: 167/03,79/07,80/11,125/11,141/13,127/14,) a naročito: prava koja se odnose na Web stranicu - tekst, slike, format, baze podataka, i sve ostale (statičke i/ili animirane) materijale, zvukove, formate, software, nazive (uključujući i domenu) koji pripadaju Web stranici. Nije dozvoljena promjena, umnožavanje, distribuiranje, prodaja ni jednog dijela Web stranice ili software-a Web stranice. Sav sadržaj na Web stranici zabranjeno je kopirati u cjelini ili djelomično bez našeg pismenog odobrenja. Nije dopušteno distribuiranje kopija ove Web stranice ili omogućavanje njihove dostupnosti trećim osobama na bilo koji način. Na Web stranici pojavljuju se materijali čiji je sadržaj zaštićen autorskim pravom i srodnim pravom (npr. tekstovi, fotografije, baze podataka i dr.) i drugim pravima intelektualnog vlasništva (ime, logotipi, amblem, etiketa i sl.), a čiji smo nositelj mi ili treće osobe. Svaki posjetitelj Web stranice snosi vlastitu odgovornost za poštivanje tuđeg autorskog prava i srodnih prava te drugih prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na sadržaje dostupne na Web stranici. Sadržaje zaštićene intelektualnim vlasništvom kao posjetitelj možete koristiti samo za osobnu, nekomercijalnu svrhu. Bez obzira na vaše korištenje Web stranice, time ne stječete pravo korištenja bilo kojeg autorskog djela, robnog ili uslužnog žiga, dizajna, patenta ili drugog prava čiji smo nositelj mi odnosno treća osoba. To vrijedi i za bilo koje autorsko djelo koje se nalazi na Web stranici, a koje je zaštićeno našim autorskim pravom ili autorskim pravom treće osobe, osim u slučaju da je na pojedinom autorskom djelu izričito navedeno nešto drugo.

 

Članak 4.

Sporovi

Svaki spor koji proizađe iz ovih Uvjeta korištenja pokušati će se riješiti mirnim putem. U slučaju nemogućnosti mirnog rješenja spora, svi sporovi koji nastanu iz ili u vezi s ovim Uvjetima korištenja konačno će biti riješeni pred stvarno nadležnim sudom u Rijeci. Hrvatsko pravo je mjerodavno za tumačenje i primjenu pravnih pitanja vezanih uz gore navedene Uvjete korištenja naše Web stranice.

 

U Rijeci, rujan 2015.godine

Pilard d.o.o.

Slažem se

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza.
Cookie postavke možete podesiti u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda stranice kliknite "Slažem se".